torsdag 3 mars 2011

Dagens vill ha

Nu har jag fått för mig att det skulle vara så himla pittoreskt och bra att ha Alfons dinglande i en sån här ute på balkongen i vår och sommar. Tänk själv vilka fantastiska sovstunder man skulle ha under tak i friska luften. För att inte tala om myset som uppstår i naturvaggan när det regnar på balkongtaket Nej, jag får inte pröjs för att skriva det här. Jag tycker den är fin på riktigt.

Mys.

4 kommentarer:

  1. den är jättefin! men funkar kanske inte så länge innan han börjar krypa ur? :)

    SvaraRadera
  2. Oh! Bra poäng! Det har jag verkligen inte tänkt på :) Jag tänker mig att han kommer vara såhär immobiliserad och hjälplös för all framtid men det kommer han såklart inte :)

    Jag ska tänka över det en gång till. Men taggtråd kanske funkar? ;)

    SvaraRadera
  3. Haha kör taggtråden!

    Tänkte också att L skulle vara sådär nyfödingspaketig fram till sex månader. Minst! Icket. I sommar vill Alfons med största säkerhet helst av allt stå och hoppa i ditt knä, alternativt kräla runt fritt på gölve.

    Men han kan ju ändå sova sin dagvila i den krogen. En sådan skulle jag vilja dingla i. Fasen så skönt!

    SvaraRadera
  4. åh, jag visst är det svårt att tro. Jag höjdes till skyarna igår ska jag säga dej! Åh angående det där med gunga/vagga så kan jag REKOMENDERA en. Jag hade en till mawok-gunga till Aleks. Den jag har är lätt att packa ner och super skön för små barn ute som inne. Om du är intresserad så kan du ju hojta till. Ska göra mig av med min nämligen..Dessutom är den utvecklad och framställd till barn som har lite jobbigt med sömnen och magen(tar tio kilo)... Du har säkert sett den vid flertal tillfällen i min blogg.

    Som sagt är du intresserad så skriv.

    kram till er från Jossan och Aleks

    SvaraRadera