tisdag 29 mars 2011

Biet överröstat och funktionsodugligt

Idag var vi på träningsläger för barn vars mödrar behöver komma i form. Alfons trodde det var han som hade fått uppgiften som lägerledare och hojtade för fullt större delen av träningspasset. Just hans moder fick därför en betydligt mindre dos träning än de flesta andra mödrarna.

Vad gör folk med sina barn för att dom antingen ska sova som klubbade alternativt ligga och gagga gulligt på en filt som värsta reklambebisarna???

Den äkta träningsledaren pratade lite med mig och Alfons innan passet. Jag uttryckte väl vissa farhågor angående barnets uppförande. Hennes tips: "Jag brukar alltid ha med mig min sambo så får han ha hand om bebisen så kan jag koncentrera mig på träningen". Inte så användbart kanske. Men okej, även om man nu hade haft en sambo, hur stor är sannolikheten att denne kan följa med en på träning klockan 10:30 en tisdagmorgon?

Och biet svek när jag som bäst behövde det. Det kan ha varit ljudvolymen i salen som dränkte det hypnotiska surrets sändningsfrekvens.

Till råga på allt hade jag råkat glömma den enda nappen som fungerar hemma. Det var ju helt och hållet mitt eget fel. Jag och barnet ska prata lite och utvärdera dagens händelser och så gör vi ett nytt försök nästa vecka.

Alfons vill gärna få bort dom där valkarna nu inför strandsäsongen.

2 kommentarer:

  1. kudos för att ni gav er i väg i alla fall, skönt med lite träning. hoppas han håller sig lugnare nästa gång, är kanske bara en vanesak? :)

    SvaraRadera
  2. Tack! :) Det blir absolut en nästa gång, vi behöver socialisera oss och komma i form båda två :)

    SvaraRadera