tisdag 8 februari 2011

Skriv det här i tidningen

Apropå traditionella nybliven-förälder-måsten som blir jobbiga när man inte befinner sig i en traditionell nyblivna-föräldrar-situation. Så som "Första året"-böcker med familjesidor som ska fyllas i. Och födelseannonser. Sånt som man gärna undviker. Men så har man föräldrar som gärna vill malla sig rejält över sitt nya och enda barnbarn.

Då hittar dom på andra lösningar.

3 kommentarer:

  1. Så fint av dom ändå. Så klart de vill malla sig!

    Och förresten, borde inte alla annonser kunna se ut sådär? När jag skulle sätta in annons med bild i hemstadens lokaltidning (så morföräldrarna fick malla sig) valde jag en bild på bara honom. Fick svaret att det inte gick. Syskon eller föräldrar måste vara med. Jäkla förlegat alltså.

    SvaraRadera
  2. Härligt!
    Man måste få tänka utanför ramarna.
    Men visst springer man på dessa obehagligheter som blir som en elak liten påminnelse om att man misann är "fel" ...avskyr tex de där "Första åren"-böckerna som du nämner.
    Kram på dig och Alfons och grattis till att du har så härliga föräldrar! Värt hur mkt som helst :) /Hls PPD

    SvaraRadera
  3. Bulan: What? Låt mig gissa att det är en småstadstidning och dom har hittat på en specialregel bara för att alla i bygden ska få sitt skvallerlystmäte stillat och man ska se bild på alla inblandade så att ingen går miste om nåt och ingen kan gå oidentifierad...

    Pappa Pellerins Dotter: Ja dom är fina föräldrarna :) Det är mycket värt för mig och Alfons att dom nästan är lika engagerade i A som jag är. Kram tillbaks!

    SvaraRadera