fredag 4 februari 2011

Att vara eller inte vara

För att ta till ett slitet gammalt uttryck så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Nu vill Alfons pappa ha ett faderskapstest gjort innan han erkänner faderskapet. Vilken hybris.

Om man nu skulle hitta på att nån vore far till ens barn skulle man då inte välja nån hyfsat rik och framgångsrik person? Eller nån som åtminstone var trevlig och omtänksam? Som att han vore nån jävla önskepappa!

Jag blir så otroligt trött.

4 kommentarer:

  1. Herregud. De slutar aldrig att förvåna en, de där männen...

    SvaraRadera
  2. Aleks pappa gjorde detsamma mot oss. Mitt svar till honom var..
    -"Du vet att Aleksander kommer få reda på att du ifrågasatte era band som far och son"

    Han va inte lika kaxig efter det.

    Alfons pappa verkar vara en jävla skitstövel precis som Aleksanders pappa är. Man undrar ju hur känslomässigt störd en människa kan/får bli. För mig är det ofattbart att man inte "kan" älska sitt barn.
    När jag kom till insikt med att Aleksander pappa inte älskar sin son, då dog ALLT det jag någonsin kännt för honom. Åh de va inte så länge sen jag kom fram till detta.

    Jag hoppas du kan komma vidare i livet som nybliven mamma till lilla Alfons, utan hans förvirrade pappa. Han får sig en annan F-gestalt, om det nu är vad som krävs för att bli fulländad. Vad tror du? Jag tror/vet vi klarar oss UTMÄRKT utan dem. I'm living proof.

    kraam

    SvaraRadera
  3. Å stumpan! Vilken knäppis han är den där nyblivna fadern. De hittar på en del dumt - och varför förstår man inte alltid.
    Det viktiga är mest att undvika konflikter så bara sucka lite inombords och låt han krångla om han vill ödsla energi på det, men låt det i möjligaste mån rinna av dig. Koncentrera dig på annat, betrakta din finfina son och mys istället. Du vet ju.
    (snurrigt meddelande)
    Kram på er!
    Hls PPD

    SvaraRadera
  4. Ursäkta beskheten, men är han besviken över att han inte ser sig själv i Alfons?

    Herreguuud. Män är ynk.

    SvaraRadera