fredag 11 februari 2011

Ljusglimt

Vi har tvättstugan. Trots att jag börjar närma mig den där avgrunden av trötthet, sömnbrist och desperation var jag tvungen att skratta förut. Sällan har jag skådat något sötare än den här lille nissen som sitter i bärselen och klurar :)

3 kommentarer:

  1. Visst är det lustigt. Skratten kommer när man som mest behöver det.
    De ser ut som små djur när de är sådär kuriga, bebisarna.

    SvaraRadera
  2. Ett tips är att vid starten av tvättstugetiden, lägga ner en tjock filt alternativt ett babygym där han kan ligga så du kan göra allt ordentligt(tro mig jag vet hur de är att tvätta med en bebis i sele) då får du mer gjort och du kan vara där nere en stund.. Kanske ha någonting som ligger där som han kan fascineras av en stund. Tvättstugetiden blir mer effektiv och man slipper slå ungens huvud i tvättmaskinen varje jävla gång man ska ta ut tvätt. Ta mitt råd. Ställ ner en babysitter/babygym/lekfilt. Trots att A inte är ens en månad så kan han ju ligga en stund för sig själv i det fria, kanske nakenfis om mamma orkar med extraarbete;) skämt åsido. Kram från oss

    SvaraRadera
  3. Bulan: Jag fick ett leende i present också samma dag! Inte vet jag om det var medvetet. Men han tittade fokuserat på mig och log samtidigt. Jag blev i alla fall glad :)

    Jossan: Jag har tänkt på detta. Att liksom hänga i tvättstugan när vi har tvättid. Greja i lugn och ro, ta med en bok (jag gillar det monotona ljudet av tvättmaskin och torktumlare) och kanske nån filt... Det är ju i alla fall varmt så det räcker där nere.
    Haha till att jag inte är ensam om att ha gjort erfarenheten att dänga barnhuvud i lite av varje när man har dom så där långt framför sig på kroppen :) Hemskt, men han har inte gått sönder hittills, är ju lite vaddering i selen också :) Jag ska klura vidare på tvättstugevistelsen, det ska nog bli bra det här.
    Kram tillbaks till er!

    SvaraRadera