fredag 22 april 2011

Utveckling

Det här är dagarna då Alfons på riktigt har upptäckt sina händer och att man faktiskt kan använda dom till mer än att bara slaska runt i munnen med. Han har ju sugit på dom ett tag. Men igår sorterade han slutligen ut tummen så nu suger han på den. Och i samma veva kan man nu se att han faktiskt mycket vingligt och trevande försöker sträcka sig och nå saker med händerna. Han misslyckas ofta men han är otroligt gullig när man ser att han vill. Han verkar också ha fattat lite grejen med att man kan hålla i saker. Hålla dom och känna på dom med munnen.

Jag tycker det är fantastiskt! Hopp om framtida roligheter för både Alfons och mamma infann sig genast!

Tumsugning som ett proffs

 Å hålla i grejer som värsta Einstein kan han!

3 kommentarer:

  1. Åhåhå, vänta bara, snart börjar han flytta grejer från högern till vänstern och tillbaka. Det är som magi, jag minns att jag kunde sitta och le som ett fån hur länge som helst när min unge började med det. För att inte snacka om pincettgreppet... och allt annat. Barn alltså, vilken grej!

    SvaraRadera
  2. Jamen gud, det måste ju vara fantastiskt! Mirakulöst som att se en lam kunna gå igen :) När någon som man har sett verkligen överst på prispallen i VM i hjälplöshet börjar leverera resultat, det är STORT! Då behövs inte mycket annan underhållning.

    Ja, vicken grej! :)

    SvaraRadera
  3. åh men visst är det kul att följa!! Det märska att det händer mycket nu :)

    SvaraRadera