fredag 12 november 2010

På väg till mvc

Just inkommen från dagens första hundpromenad och nu på väg till mvc för att se om jag får godkänt på magmåttet idag eller om det fortfarande är groteskt stort. Ska också fråga om det här med influensavaccin verkligen är nödvändigt bara för att man är gravid. Jag blir nästan aldrig sjuk. Men vad skulle hända om jag skulle få influensa som gravid? Är det bara jobbigt för mig eller även skadligt för barnet? Snart kommer jag hem, visare än nu.

Jag har även en ambition att gå på baspass på Friskis & Svettis i eftermiddag. Blev dock lite tveksam nyss när jag gick uppför trapporna och nästan dog av det. Vi får väl se. Jag ska fråga barnmorskan vad hon tycker, förhoppningsvis misstycker hon.

Frysmannen var här i morse i avsikt att laga min frys. Den är fortfarande trasig. Den har varit trasig i två veckor nu. Tydligen har den varit med om en allvarlig härdsmälta och ville inte repa sig trots beställda reservdelar. Nu behövs ytterligare en reservdel. Kanske får han tag på den i eftermiddag, annars är det måndag som gäller. Det är så himla svårt att ha glass hemma när man inte har frys.

Återstår att se om magen får godkänt idag.

2 kommentarer:

  1. Hoppas det gick bra med magen idag. Plaskar h*n gött där inne?

    SvaraRadera
  2. Jo tack :) Jag ska göra en liten uppdatering när maten har smält undan lite bara.. Men ingen fara med magen, gott om plats att skvalpa sa barnmorskan att den har iaf, för magen är STOR.
    (Det är ett hanbarn enligt dom som har kollat)

    SvaraRadera