onsdag 8 juni 2011

Ro hit med återbäringen nu

I morgon ska jag för första gången vara ifrån Alfons så länge så det kan bli aktuellt med flaskmatning. Jag ska iväg och fixa håret. Äntligen. Jag klippte och slingade mig senast den 18 oktober förra året. Det syns. Och man undrar ju lite hur mycket slöseri med stålars den här åtgärden egentligen är eftersom det verkar som jag ändå ska tappa allt mitt hår.

Min mamma ska passa Alfons. I frysen finns mjölk. Han har övat flaskmatning med sin pappa och efter många om och men accepterat att äta ur plastbehållare. Med mig som flaskmaterska var det helt kört. Hoppas nu det funkar med hans mormor.

Nu är det bara det lilla kruxet att dom där återbäringspengarna jag skulle få frisera mig för och som skulle dimpa ner på kontot den 8:e ännu icke har infunnit sig. Enligt min sida på Skatteverket betalades dom ut den 4:e. Enligt allmän info på Skatteverkets sida så kan pengarna komma in senast nu på fredag. Det är den 10:e. Var är mina pengar mellan den 4:e och den 10:e? Det undrar jag. Lever dom livet in i det sista på en charter till Ibiza innan de brutalt ska förbrukas av mig? Smyger dom runt banken varv på varv och hoppar in på kontot i allra sista minuten bara för att jävlas? Fröjdar dom sig på casino i Las Vegas?

För inte sitter dom på mitt konto det vet jag säkert.

3 kommentarer:

  1. :-D
    Ett ensamt skratt spred sig i gallringsskogen.
    Bilder av sedlar med cowboyhatt och cigg i mungipan sittandes vid ett pokerbord..

    Men allvarligt, så är det ju lite mysko.

    SvaraRadera
  2. Det går säkert hur bra som helst med flaskan när han inte har något val, annars brukar det funka med en kopp. Det blir drälligare, men nästan alla ungar fattar galoppen ganska snart.

    SvaraRadera
  3. Björn: Ja det är lite roligt! :) Ännu roligare hade varit om dom istället hade pallrat sig åt mitt håll. Mysko är ordet.

    Jonna: Jag sätter hoppet till flaskan. Mjölkflaskan. Det går säkert jättebra och jag ska få vara SJÄLV en stund!!!! Halleluja.

    SvaraRadera