tisdag 28 juni 2011

Okej då

Det ska erkännas. Han har väl en del andra leksaker också. Inte bara kottar och pinnar alltså. Jag tror inte ens dom här är från skogen.

4 kommentarer:

  1. Men sitter han redan?! Vilken snabbis! Bambi blir fortfarande fällkniv framåt eller åt sidan. Så jag håller :)

    SvaraRadera
  2. Det gick apsnabbt från fällkniven som ju var försmaken på sittandet. Den tyckte han bara var kul i en vecka typ. Sen bestämde han sig resolut för att sitta, så nu gör han det som om han aldrig gjort annat. Jag är själv förvånad!

    Men, han sitter ju inte hundra stadigt, ibland trillas det, notera kuddarna runt ungen...

    SvaraRadera
  3. Ja men oh, kudde eller ej, kiddo sitter :) Kanske har försenat Bambis utvecklign efersom han älskat sin sitter.. bad parenting..

    SvaraRadera
  4. Oh nej, jag tror inte alls bad parenting, jag tror A är tidig med grejer. Bvc-damen sa det redan när han var ny och han var så krävande och viljestark redan då, att han säkert skulle bli tidig motoriskt för att han vill så himla mycket. Han blir ju otroligt lätt uttråkad och frustrerad. Men vi får väl se!

    Men stressa inte, en nöjd och belåten Bambi ska du väl vara jättetacksam för! :) Han kommer nog sitta han också precis när han ska, han är nog bara inte lika neurotiskt lagd som A :) A har ju försökt klättra ur sin sitter från dag 1, typ..

    SvaraRadera