måndag 27 februari 2012

Force majeure

Så här värdelöst blev det att köra vagn i det blöta och äckliga snöfall som ofredade min gata i stan under en stor del av dagen.

Hade jag inte ideligen sparkat loss den klibbiga snön hade A varit i höjd med trädtopparna nu och jag hade ilsken och rastlös gått runt nedanför och väntat på tö.

2 kommentarer:

  1. Hej hörru hon!
    Hur har det gått i flyttider? Har ni landat?
    Hoppas det är bra!

    SvaraRadera
  2. Hallå mannen! :) Här flyttas det icket, här levs det i förnekelse och planer om en snar och långarig ockupation av hemmet i civilisationen smids!

    Vi har inte landat, inte ens tagit en provtur på vingarna. Men jo, det packas, det gör det. Det går mycket långsamt men idag gjorde jag ett ryck. Det bloggas tydligen inte heller verkar det som. Det är ju för dåligt alltihop.

    Men jag hoppas faktiskt vi ska vara på plats nån gång nästa vecka, och börja bo. Det måste vi, för sen finns det liksom inte så mycket mer tid om man ska hinna andas lite innan inskolning för oss båda börjar.

    Jag har inte slutat blogga, det är bara så mycket annat som kräver mig. Och arbetsmoralen sen; om jag inte packar ens, hur skulle det då se ut om jag gick loss på bloggen?

    Man vet väl hut.

    Men jag kommer att lämna rapport, tids nog, bara en fråga om dagar nu. Tyvärr eller vad man ska säga.

    Hoppas det är bra med dig och ongarna också!

    SvaraRadera