måndag 10 oktober 2011

Högljutt

Fifan vilka dagar det har varit. Sorry men klagolåten måste tyvärr fortsätta lite till. Nu räcker det tydligen inte med nätterna utan de senaste två dagarna har han gnällt och gråtit HELA TIDEN. Han gnäller konstant, bara för att avbryta det med att plötsligt börja storgråta, till synes utan anledning, när han sitter stilla på golvet. Gråta så där som han brukar göra när han slår sig. Herregud så enerverande. Ingenting är bra och han får utbrott för minsta lilla. Mellan klagolätena testar han sina röstresurser och gastar för full hals så högt han kan. Helst i trappuppgången och i köket där det ekar lite mer. Bara för att det är roligt.

Tänder skulle kunna vara en giltig ursäkt, annars finns ingen pardon. Han har tärt ganska mycket på sin mors tålamod och kärlekskonto de senaste dagarna. Nu är han lagd med förhoppning om en god natt följd av en ny dag och ett nytt barn! Ja, jag har tryckt i honom en Alvedon också, kanske fulknep och i förebyggande syfte, men nu är läge för desperata åtgärder.

Han utvecklas i alla fall varje dag och det är så fantastiskt att se. Jag tycker han växer inför min åsyn. Det här plocket, stå vid leksakskorgen och fiska upp alla sakerna, det är roligt. Och mycket rart när han försiktigt böjer på knäna för att nå grejerna längst ner och samtidigt kämpar för att hålla balansen.

Koncentration

5 kommentarer:

  1. Alvedon har även jag använt i samma syfte. Vad säger bvc?

    SvaraRadera
  2. Hjälpte Alvedonen? I så fall kanske det är någon smärta som är orsaken till hans gråt?

    SvaraRadera
  3. Usch kan vara jobbigt det där!
    Både för mamma och barn... :)

    SvaraRadera
  4. åh shit vad han kan! B har haft några såna dagar, det hängde ihop med tänder och feber. Hoppas det är övergående. Och kul att ni är tillbaka! :)

    SvaraRadera
  5. Vet inte om Alvedonen hjälpte, men han har sovit lite bättre ett par nätter med Alvedon nu. Men inatt kör vi testverksamhet och han är nu nattad utan Alvedon. Återkommer med testresultat.

    SvaraRadera